Reviews from Marco Enschede

Recent reviews

5.0
Collie
21 June 2024

Altijd lekker en goede service

Eilander
19 June 2024

Qua smaak en service altijd top. Helaas zijn de porties steeds vaker minder dan gewend. Dit verschild per keer.(verschil per kok?) Ook hadden we besteld om 17:30 helaas was het eten er veel eerder. Nadeel, had bij thuiskomst dus louw eten.

Robin
16 June 2024

Het eten was heerlijk is ook goed warm over gekomen Alles wat jullie aanbieden via jullie app aan gerechten die zijn heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sabine
16 June 2024
Francijn Borst
15 June 2024
Kal de Groot
12 June 2024

2x kapsalon 1 kip en 1 doner, ayran en 1 salade die men was vergeten maar na telefoontje snel is nageleverd. Tip zet even op de kapsalon welke of het is een D voor doner en K voor kip volstaat.

Wilco
9 June 2024

Top zoals altijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Annemarie
8 June 2024

Snelle bezorging en lekker eten!

R
7 June 2024

De laatste tijd bij bezorgen eten koud voor de prs mag dat well veel beyer

Brigitte
7 June 2024

Duidelijke site, makkelijk te bestellen. Levering heel snel en het eten was erg goed !! Eerste keer dat we hier besteld hebben maar zeker niet voor het laatst.

Bosman
23 May 2024

Super lekker zoals altijd 🙏🏻

Anoniem
20 May 2024

Zoals altijd heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sandra
19 May 2024

Geen opmerkingen het eten was lekker en goed heet

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

T.Jeirissen
18 May 2024

Vriendelijk bezorger en Keurig op tijd bezorgd

M.
18 May 2024
Marcel Kroon
17 May 2024

We bestellen wekelijks bij Marco. Vandaag voor het eerst een slechte bezorging en was de frikandel speciaal uit het bakje gevallen de zak patat lag door de hele tas. We zijn geen mensen die direct gaan klagen maar nu we erover nadenken was dit het geld niet waard. Hopelijk gaan de bezorgers wat netter om in de toekomst. We zijn vaste klant met ons gezin en willen dat dan ook blijven.

M Hesselink
16 May 2024

Stipt op de gevraagde tijd bezorgd. De kapsalons waren heerlijk en goed warm

Sabine
16 May 2024
Franke
13 May 2024

Gewoon goed 👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lekker
11 May 2024
Kleinsman
11 May 2024

Zoals altijd goed! Mooi op tijd en eten lekker warm. Echt een aanrader!

Petra
9 May 2024

Het eten was weer heerlijk zoals altijd.

Ron
9 May 2024
Cleo
9 May 2024
George
7 May 2024

Eten hier is de lekkerste!

R
6 May 2024

Dit was de derde maal dat we besteld hebben maar slecht kapsalon was koud

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

C
3 May 2024

Om vaker te doen echt een aanrader

Klaver
3 May 2024
Lekker
3 May 2024

Mayo vergeten, vervelend als je zelf geen in huis heb, want kroket zonder is niet wat.

Nandi Arkaifie
30 April 2024

Super snel bezorgd & hele lekkere burgers :)

Rob
29 April 2024

Aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ramom
27 April 2024

Altijd snel en lekker!

Jort
26 April 2024

Hoi, ik had cola besteld maar kreeg cola zero

Anoniem
25 April 2024
Struik
24 April 2024

Kip kapsalon was goed en goed genoeg warm, wel waren de aardappelschijfjes wat slap (had wat krokante gekund) Wat ik wel asociaal vind en dat is ook bij thuisbezorgd dat men dus vooraf al fooi durft te vragen. Het bestellen van eten is al zo duur geworden en dan dit ook nog eens.

Nico
23 April 2024
Merilù
22 April 2024
Jolanda
22 April 2024

Goed eten . Altijd warm. Jammer dat er regelmatig iets ontbreekt aan de bestelling

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

W
20 April 2024
Klaske
16 April 2024

Elke keer weer prima.

Anoniem
13 April 2024

Snelste ooit 🤯

Roy
13 April 2024

Voor de 1ste maal besteld, prs kwaliteit zeer goef, bezorging ook top en ook belangrijk warm. Hopelijk bij volgende bestelling ook zo positief

Sabine
10 April 2024
Lekker
5 April 2024

Perfect, bedankt!

Chris
2 April 2024
Joyce
31 March 2024

Snelle bezorging! Heerlijke patat.

Matty
30 March 2024
Matty
21 March 2024
Inge
20 March 2024

Heerlijk gegeten, keurige vriendelijke bezorger, en snelle bezorging ! Topppp.

Chantal Caggiari
17 March 2024

Was delicious and very good service

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Stephanie
12 March 2024

Altijd lekker eten en snel bezorgd

Yvonne de vries
11 March 2024

Ik kreeg patat oorlog bezorgd in plaats van patat speciaal. Gebeld en heel erg snel werd een patat speciaal bezorgd. Netjes! Goeie service.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sabine
3 March 2024
Harriette De Haan
29 February 2024

De bezorger was heel vriendelijk en het eten was goed en de bestelling ging ook snel.

Raw
25 February 2024
Lisa
22 February 2024

Eten was super lekker! Alleen een half uur te laat.

Rob
18 February 2024

Top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jeroen sickman
18 February 2024

Mooi optijd,lekker en genoeg te eten,perfect gewoon.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rob
11 February 2024

Altijd goed en snel.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Schuitemaker
10 February 2024

De frieten moge wat zachter zijn alles samen Top!!!

Marcel
9 February 2024
Milli
9 February 2024

De chicken wings hadden een lekker smaak, alleen de chicken wings was pittig. Ik kan niet pittige eten want ik ben allergisch. Normal mijn ervaring met Marco is de chicken wings is niet pittig. Gelukkig heb ik de bucket bestel ik kon dan de nuggets en crispy chicken eten. De portie patat was veel top. En de bezorger was vriendelijk. Tips: zet op de website dat de chickenwings is een beetje pittige. Want niet iederen kan tegen pittig ongeacht dat het een klein beetje is. Zoals ik , ik kan helemaal niet ik ben allergisch.

J.T Franke
4 February 2024

Goed 👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Stephanie
2 February 2024

Zeer tevreden, altijd goed en super snel bezorgd!

Sabine
2 February 2024
Wesley
29 January 2024
Gerrit
27 January 2024

Heerlijk gegeten weer sjappo Marco voor herhaling vatbaar groetjes gerrit

Murti
25 January 2024

Top cafetaria. Dikke aanrader 💪🏼

van Haastrecht
24 January 2024
Rob
21 January 2024

Top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sabine
21 January 2024
Rob
15 January 2024

Altijd goed en snel.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Erwin
14 January 2024

Het eten was wederom heerlijk; èn zeer snelle vriendelijke bezorging

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Andrea
12 January 2024
Gerrit
12 January 2024

Heerlijk gegeten weer sjappo Marco groetjes!!

Lekker
4 January 2024
Yaco
29 December 2023

Complimenten. Lekkere schotels: goed gemaakt en goede portie

Sabine
23 December 2023
WT
23 December 2023
Sabine
20 December 2023

Normaal altijd netjes en snel geleverd.Deze keer lag de catamaran en de patatjes oorlog op de lange zijkant in de tas. Waar ging het mis?

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lekker
13 December 2023
Chantal
10 December 2023

Altijd lekker, goed en op tijd. Misschien nog wel een laatste check of alles erbij zit. Het was namelijk de tweede x dat de bestelde mayonaise niet bij zat. Echter, een belletje en jullie kwamen het zsm brengen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dennis
9 December 2023

Groot broodje döner valt erg tegen. Een pita broodje. Dat voor 10 euro eeg veel geld. Had op zijn minst een fatsoenlijk broodje kunnen zijn

Reaction from Marco

Beste klant, Op de website word al aangegeven, dat de broodje Geserveerd word met pitta. Dat de omschrijving broodje döner groot. Vooral met de hoeveelheid vlees te maken heeft, en dat we al 27 jaar op deze manier onze broodjes serveren.

Wessel
9 December 2023

Heerlijke smaken en goed heet

Frank
7 December 2023

Super als altijd!!

Glenda Janssen-Hoefnagel
7 December 2023

Toppertjes

J
7 December 2023
Thea
3 December 2023

Heerlijk eten en snelle bezorging

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Westerink
3 December 2023

lekker eten en snelle bezorging!

W
2 December 2023

Was weer heerlijk eten en op bestelde tijd bezorgd.

Noes
1 December 2023

Nadat wij jaren terug per ongeluk wat bij Marco bestelden i.p.v. onze 'vaste' cafetaria zijn wij nooit meer terug gegaan naar de vorige. Altijd goed, altijd lekker, altijd vriendelijk, cafetaria altijd netjes, bezorging altijd netjes.

Rob
27 November 2023

Altijd lekker en snel!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Frank
24 November 2023

Zoals altijd prima

Gerrit
19 November 2023

Heerlijk gegeten weer sjappo Marco, én goede service groetjes gerrit

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lekker
17 November 2023
Anoniem
15 November 2023
Koen
8 November 2023

Verkeerde bestelling gekregen had een kapsalon kip döner besteld maar kreeg een kapsalon döner .... en hebben een uur en 45 minuten moeten wachten tot dat onze bestelling er was ben dit niet van jullie gewend

Sabine
5 November 2023
Marco
3 November 2023

Ze hadden het druk, daar door duurde het langer dan een uur!

Mir
3 November 2023

Grote bestelling, alles was goed gegaan!