Avaliações de Marco Enschede

Avaliações recentes

5.0
Collie
21 junho 2024

Altijd lekker en goede service

Eilander
19 junho 2024

Qua smaak en service altijd top. Helaas zijn de porties steeds vaker minder dan gewend. Dit verschild per keer.(verschil per kok?) Ook hadden we besteld om 17:30 helaas was het eten er veel eerder. Nadeel, had bij thuiskomst dus louw eten.

Robin
16 junho 2024

Het eten was heerlijk is ook goed warm over gekomen Alles wat jullie aanbieden via jullie app aan gerechten die zijn heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sabine
16 junho 2024
Francijn Borst
15 junho 2024
Kal de Groot
12 junho 2024

2x kapsalon 1 kip en 1 doner, ayran en 1 salade die men was vergeten maar na telefoontje snel is nageleverd. Tip zet even op de kapsalon welke of het is een D voor doner en K voor kip volstaat.

Wilco
9 junho 2024

Top zoals altijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Annemarie
8 junho 2024

Snelle bezorging en lekker eten!

R
7 junho 2024

De laatste tijd bij bezorgen eten koud voor de prs mag dat well veel beyer

Brigitte
7 junho 2024

Duidelijke site, makkelijk te bestellen. Levering heel snel en het eten was erg goed !! Eerste keer dat we hier besteld hebben maar zeker niet voor het laatst.

Bosman
23 maio 2024

Super lekker zoals altijd 🙏🏻

Anoniem
20 maio 2024

Zoals altijd heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sandra
19 maio 2024

Geen opmerkingen het eten was lekker en goed heet

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

T.Jeirissen
18 maio 2024

Vriendelijk bezorger en Keurig op tijd bezorgd

M.
18 maio 2024
Marcel Kroon
17 maio 2024

We bestellen wekelijks bij Marco. Vandaag voor het eerst een slechte bezorging en was de frikandel speciaal uit het bakje gevallen de zak patat lag door de hele tas. We zijn geen mensen die direct gaan klagen maar nu we erover nadenken was dit het geld niet waard. Hopelijk gaan de bezorgers wat netter om in de toekomst. We zijn vaste klant met ons gezin en willen dat dan ook blijven.

M Hesselink
16 maio 2024

Stipt op de gevraagde tijd bezorgd. De kapsalons waren heerlijk en goed warm

Sabine
16 maio 2024
Franke
13 maio 2024

Gewoon goed 👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lekker
11 maio 2024
Kleinsman
11 maio 2024

Zoals altijd goed! Mooi op tijd en eten lekker warm. Echt een aanrader!

Petra
9 maio 2024

Het eten was weer heerlijk zoals altijd.

Ron
9 maio 2024
Cleo
9 maio 2024
George
7 maio 2024

Eten hier is de lekkerste!

R
6 maio 2024

Dit was de derde maal dat we besteld hebben maar slecht kapsalon was koud

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

C
3 maio 2024

Om vaker te doen echt een aanrader

Klaver
3 maio 2024
Lekker
3 maio 2024

Mayo vergeten, vervelend als je zelf geen in huis heb, want kroket zonder is niet wat.

Nandi Arkaifie
30 abril 2024

Super snel bezorgd & hele lekkere burgers :)

Rob
29 abril 2024

Aanrader!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ramom
27 abril 2024

Altijd snel en lekker!

Jort
26 abril 2024

Hoi, ik had cola besteld maar kreeg cola zero

Anoniem
25 abril 2024
Struik
24 abril 2024

Kip kapsalon was goed en goed genoeg warm, wel waren de aardappelschijfjes wat slap (had wat krokante gekund) Wat ik wel asociaal vind en dat is ook bij thuisbezorgd dat men dus vooraf al fooi durft te vragen. Het bestellen van eten is al zo duur geworden en dan dit ook nog eens.

Nico
23 abril 2024
Merilù
22 abril 2024
Jolanda
22 abril 2024

Goed eten . Altijd warm. Jammer dat er regelmatig iets ontbreekt aan de bestelling

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

W
20 abril 2024
Klaske
16 abril 2024

Elke keer weer prima.

Anoniem
13 abril 2024

Snelste ooit 🤯

Roy
13 abril 2024

Voor de 1ste maal besteld, prs kwaliteit zeer goef, bezorging ook top en ook belangrijk warm. Hopelijk bij volgende bestelling ook zo positief

Sabine
10 abril 2024
Lekker
5 abril 2024

Perfect, bedankt!

Chris
2 abril 2024
Joyce
31 março 2024

Snelle bezorging! Heerlijke patat.

Matty
30 março 2024
Matty
21 março 2024
Inge
20 março 2024

Heerlijk gegeten, keurige vriendelijke bezorger, en snelle bezorging ! Topppp.

Chantal Caggiari
17 março 2024

Was delicious and very good service

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Stephanie
12 março 2024

Altijd lekker eten en snel bezorgd

Yvonne de vries
11 março 2024

Ik kreeg patat oorlog bezorgd in plaats van patat speciaal. Gebeld en heel erg snel werd een patat speciaal bezorgd. Netjes! Goeie service.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sabine
3 março 2024
Harriette De Haan
29 fevereiro 2024

De bezorger was heel vriendelijk en het eten was goed en de bestelling ging ook snel.

Raw
25 fevereiro 2024
Lisa
22 fevereiro 2024

Eten was super lekker! Alleen een half uur te laat.

Rob
18 fevereiro 2024

Top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jeroen sickman
18 fevereiro 2024

Mooi optijd,lekker en genoeg te eten,perfect gewoon.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rob
11 fevereiro 2024

Altijd goed en snel.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Schuitemaker
10 fevereiro 2024

De frieten moge wat zachter zijn alles samen Top!!!

Marcel
9 fevereiro 2024
Milli
9 fevereiro 2024

De chicken wings hadden een lekker smaak, alleen de chicken wings was pittig. Ik kan niet pittige eten want ik ben allergisch. Normal mijn ervaring met Marco is de chicken wings is niet pittig. Gelukkig heb ik de bucket bestel ik kon dan de nuggets en crispy chicken eten. De portie patat was veel top. En de bezorger was vriendelijk. Tips: zet op de website dat de chickenwings is een beetje pittige. Want niet iederen kan tegen pittig ongeacht dat het een klein beetje is. Zoals ik , ik kan helemaal niet ik ben allergisch.

J.T Franke
4 fevereiro 2024

Goed 👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Stephanie
2 fevereiro 2024

Zeer tevreden, altijd goed en super snel bezorgd!

Sabine
2 fevereiro 2024
Wesley
29 janeiro 2024
Gerrit
27 janeiro 2024

Heerlijk gegeten weer sjappo Marco voor herhaling vatbaar groetjes gerrit

Murti
25 janeiro 2024

Top cafetaria. Dikke aanrader 💪🏼

van Haastrecht
24 janeiro 2024
Rob
21 janeiro 2024

Top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sabine
21 janeiro 2024
Rob
15 janeiro 2024

Altijd goed en snel.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Erwin
14 janeiro 2024

Het eten was wederom heerlijk; èn zeer snelle vriendelijke bezorging

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Andrea
12 janeiro 2024
Gerrit
12 janeiro 2024

Heerlijk gegeten weer sjappo Marco groetjes!!

Lekker
4 janeiro 2024
Yaco
29 dezembro 2023

Complimenten. Lekkere schotels: goed gemaakt en goede portie

Sabine
23 dezembro 2023
WT
23 dezembro 2023
Sabine
20 dezembro 2023

Normaal altijd netjes en snel geleverd.Deze keer lag de catamaran en de patatjes oorlog op de lange zijkant in de tas. Waar ging het mis?

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lekker
13 dezembro 2023
Chantal
10 dezembro 2023

Altijd lekker, goed en op tijd. Misschien nog wel een laatste check of alles erbij zit. Het was namelijk de tweede x dat de bestelde mayonaise niet bij zat. Echter, een belletje en jullie kwamen het zsm brengen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dennis
9 dezembro 2023

Groot broodje döner valt erg tegen. Een pita broodje. Dat voor 10 euro eeg veel geld. Had op zijn minst een fatsoenlijk broodje kunnen zijn

Reacção a Marco

Beste klant, Op de website word al aangegeven, dat de broodje Geserveerd word met pitta. Dat de omschrijving broodje döner groot. Vooral met de hoeveelheid vlees te maken heeft, en dat we al 27 jaar op deze manier onze broodjes serveren.

Wessel
9 dezembro 2023

Heerlijke smaken en goed heet

Frank
7 dezembro 2023

Super als altijd!!

Glenda Janssen-Hoefnagel
7 dezembro 2023

Toppertjes

J
7 dezembro 2023
Thea
3 dezembro 2023

Heerlijk eten en snelle bezorging

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Westerink
3 dezembro 2023

lekker eten en snelle bezorging!

W
2 dezembro 2023

Was weer heerlijk eten en op bestelde tijd bezorgd.

Noes
1 dezembro 2023

Nadat wij jaren terug per ongeluk wat bij Marco bestelden i.p.v. onze 'vaste' cafetaria zijn wij nooit meer terug gegaan naar de vorige. Altijd goed, altijd lekker, altijd vriendelijk, cafetaria altijd netjes, bezorging altijd netjes.

Rob
27 novembro 2023

Altijd lekker en snel!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Frank
24 novembro 2023

Zoals altijd prima

Gerrit
19 novembro 2023

Heerlijk gegeten weer sjappo Marco, én goede service groetjes gerrit

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lekker
17 novembro 2023
Anoniem
15 novembro 2023
Koen
8 novembro 2023

Verkeerde bestelling gekregen had een kapsalon kip döner besteld maar kreeg een kapsalon döner .... en hebben een uur en 45 minuten moeten wachten tot dat onze bestelling er was ben dit niet van jullie gewend

Sabine
5 novembro 2023
Marco
3 novembro 2023

Ze hadden het druk, daar door duurde het langer dan een uur!

Mir
3 novembro 2023

Grote bestelling, alles was goed gegaan!